Tigar Karlovac na primanju kod Predsjednika RH

Predsjednik RH, Zoran Milanović, primio je članove karlovačkog Kickboxing kluba „Tigar“, organizatora Europskog kupa Karlovac Open, koji su ga upoznali s postignućima ovogodišnjeg Europskog kupa Karlovac Open, održanog tijekom svibnja u Karlovcu pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

“Tijekom vrlo zanimljivog razgovora, obavijestili smo Predsjednika da nam je u organizaciji Europskog kupa sufinanciranjem najviše pomoglo Ministarstvo Turizma i Sporta kroz natječaj za lokalni sport – organizaciju međunarodnih natjecanja , kao i naš partner Karlovačka Športska zajednica i Zajednica Športova Karlovačke Županije.

Također posebno su se potrudili pomoći i sufinancirali su naše natjecanje Grad Karlovac i Karlovačka županija, Turističke zajednice Grada Karlovca i Karlovačke županije.”

Predsjednik se posebno zanimao za sport kickboxing, pa smo ga u razgovoru upoznali sa našim sportom i njegovim disciplinama, te činjenicom da smo jako ponosni što smo postali Olimpijski sport.

Također nabrojali smo mu naše najpoznatije klubove članove Hrvatskog kickboxing saveza, te se osvrnuli na rezultate koje je klub Tigar postizao u dosadašnjem radu. Predsjednik je čestitao treneru Zoranu Cicvari na ustrajnosti u radu, kao i na uspješnoj organizaciji ovog velikog međunarodnog turnira.

Nakon tog uvodnog dijela Predsjedniku su se predstavili kandidati za reprezentaciju iz Tigra i to Lara Mihalić, Roka Puljak, Matej Medved i Leon Mušnjak, a uz njih predstavili su se i Lukas Jurašić koji je u razvojnom programu Hrvatskog Olimpijskog Odbora , kao i sestra od pokojnog Mihaela Javorovića, po kojem je nazvan memorijal, Hana Javorović.

Predsjednik se zahvalio na posjeti te je najavio, kao pokrovitelj, svoj dolazak na sljedeće izdanje Europskog kupa u veljači 2022.”

Čestitkama Klubu Tigar za organizaciju Europskog kupa i rezultatskim ostvarenjima u proteklih 20 godina djelovanja, pridružio se i savjetnik Predsjednika za područje sporta, Prof. Željko Jovanović, koji se zahvalio Zoranu Cicvari za domaćinstvo tijekom posjeta Europskom kupu ove godine.

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.