Pazite s kim putujete! Bon voyage!

U Cosmopolitanovom horoskopu u nastavku doznajte kakvi su horoskopski znakovi kada krećete na put s njima. Bon voyage!

OVAN Ekstrovertirana i natjecateljskog duha, tipična Ovnica obožava avanture, neplanirana putovanja i uvijek je spremna za akciju. Sve što radi, radi glasno i voli privlačiti pažnju ekstravagantnim odijevanjem, ali i mirisima, pa su njezini parfemi uvijek karakterni, zavodljivi i osjete se nadaleko.

BIK Bikovi uvijek imaju vremena i nikad se ne žure. Zapravo, toliko se ne žure da znaju svojim ponaša- njem izluđivati sve oko sebe. Važni su im sigurnost i komfor pa često putuju u komotnim aranžmanima. Bikovima je ugoda jedan od najvažnijih faktora na putovanju i jedini sa sobom uvijek nose kremu za suhu kožu. Sa sobom uvijek nose najveće luftiće, mekane ležaljke, a kako osim udobnih vole i dekorativne stvari.

BLIZANCI Blizance se uvijek čeka. Ne zato što se nisu spakirali na vrijeme nego zato što uvijek nešto zaborave. U posljednji tren shvate da su zaboravili putovnicu, autobusnu kartu, potvrdu rezervacije ili neku drugu ključnu stvar za putovanje. S Blizancima je na putu iznimno zabavno jer su
njihovo dobro raspoloženje i slobodan duh zarazni, kao i miris njihova losiona za tijelo ili parfema. U društvu Blizanaca uvijek ima smijeha.

RAK Ako postoji znak koji će prije nego što uđe u automobil predložiti: “A da idemo starom cestom?”, to je onda Rak. Veliki protivnici monotonije, Rakovi će pokušati izbjeći autocestu kako bi mogli uživati u prirodnim ljepotama. Rak uvijek sa sobom na put nosi gel za tuširanje, piling ili kremu za tijelo na prirodnoj bazi, pa se iz njihove toaletne torbice uvijek nešto dobro može ukrasti!

LAV Lavovi se na putovanju uvijek “lavovski” provode. Skloni pretjerivanju, ponekad megalomani, Lavovi se vole pržiti na suncu do iznemoglosti. Lavovi znaju kada koji DJ dolazi na koji festival i poznaju sve vlasnike klubova diljem mediteranskih otoka, od Zrća do Ibize.

DJEVICA  Ako postoji znak koji će na put ponijeti flastere, toplomjer, aspirin, sprej za dezinfekciju rana i ostale potrepštine koje vam doista trebaju na putu, onda je to Djevica. Uvijek spremne za moguću katastrofu. Djevice će sa sobom ponijeti cijelu kućnu apoteku.

VAGA Jedan od rijetkih znakova koji se za put sprema dani- ma (jer mora iza- brati idealan outfit). Pomalo narcisoidne Vage prije puta ispraznit će memoriju mobitela kako bi imale što više mjesta za selfieje, a kako bi bile lijepe na svakoj fotki, uvijek sa sobom imaju CC kremu koju zovu “photoshop u tubi”.

ŠKORPION Na putovanju su jako ugodni suputnici, uvijek racionalni i prisebni. Za put pakiraju uvijek najosnovnije, praktični su i vole mala pakiranja koja im omogućuju da “putuju lagano”. Osim toga, koliko dana ostaju na putu, toliko nose pari čarapa i donjeg rublja. Lukavo, zar ne?

STRIJELAC Horoskopski znak koji najviše voli putovanja, Strijelac, na putovanju se ne voli odmarati i uvijek je za akciju, od sumraka do zore. Žene Strijelci često vole praktičnu kozmetiku, muške mirise kojima izražavaju svoju žensku (ili mušku) stranu.

JARAC Jedan od rijetkih znakova kojima je putovanje noćna mora (jer Jarci mrze promjene). Njihove pripreme za put traju tjednima, a kada jednom krenu, zapravo stalno paničare i pregledavaju jesu li zaboravili što ponijeti, jesu li svi na broju, provjeravaju tlak u gumama ili neke takve stvari.

VODENJAK Znak koji voli upoznavati nove ljude sklon je primanju autostopera u želji za novim avanturama. Sa sobom uvijek nosi putovnicu.

RIBE Poetične, Ribe su na putovanju mirne i samozatajne, i svoje raspoloženje otkrivaju na vrlo diskretan način. A kako bolje izraziti svoje osjećaje nego romantičnim parfemima, koje na putovanje nose kao talisman. Ribe vole putovati vlakom ili brodom, dokle god je romantično.

Foto:Ilustracija

Najnovije