Njemačka policija uhitila osumnjičenog za kanibalizam

Policija je uhitila muškarca osumnjičenog za seksualno motivirano ubojstvo i kanibalizam nakon što su u parku na sjeveru Berlina pronađene kosti žrtve.

Početkom studenog prolaznici su u parku Buch pronašli kosti za koje je forenzička istraga utvrdila da se radi o posmrtnim ostacima 44-godišnjeg Stefana T koji je nestao 5. rujna.

Psi tragači odveli su policiju do stana osumnjičenog u Berlinu, izvijestili su njemački mediji. Navodi se da je 41-godišnji učitelj matematike.

Policajac je za berlinski dnevnik BZ rekao da je jedna kost “potpuno lišena mesa”, a postoje i druge naznake “zbog kojih čvrsto sumnjamo da je Stefan T bio žrtva kanibala”.

Osumnjičeni ubojica, imenovan samo kao Stefan R, posjećivao je “relevantne internetske chat sobe”, izvijestila je njemačka novinska agencija DPA. Prema njemačkim zakonima o privatnosti uobičajeno je ne otkrivati ​​prezimena u policijskim istragama.

Njemački mediji uspoređuju ovaj slučaj sa slučajem Armina Meiwesa, njemačkog kanibala koji je doživotno zatvoren 2006. godine. Utvrđeno je da je svoju žrtvu upoznao u internetskoj chat sobi za ljude zainteresirane za kanibalizam. Snimio je ubojstvo, a tužitelji su rekli da je otkrilo da je Meiwes (44) ubio svoju 43-godišnju mušku žrtvu iz vlastitog seksualnog zadovoljstva.

 

Izvor: BBC

Foto: Pexels

Najnovije