NATJEČAJ ZA POSAO KOORDINATORA/ICE ZA EU PROJEKT

Udruga Carpe Diem traži samostalnu, odgovornu, poduzetnu i timski orijentiranu osobu koja ima izvrsne komunikacijske vještine za rad na projektu financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Početak radnog odnosa je kolovoz 2021. na 12 mjeseci, puno radno vrijeme. 

CARPE DIEM udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih dana 12. srpnja 2021. godine raspisuje NATJEČAJ za radno mjesto: Koordinator/ica za EU projekta, 1 izvršitelj (m/ž), puno radno vrijeme

Naziv radnog mjesta: Koordinator projekta

Raspored rada: 40 sati tjedno/puno radno vrijeme

Mjesto rada: Karlovac, ulica Maksimilijana Vrhovca 13

Vrsta ugovora: ugovor o radu na određeno vrijeme, uz probni rad 3 mjeseca

OPIS POSLOVA:

Koordinator/ica EU projekata izvršava poslove vezane uz pripremu i provedbu projekta koji se financira iz fondova i programa Europske unije. Osoba će biti zadužena za koordinaciju projektnih aktivnosti, komunikaciju s voditeljem projekta, medijskim tehničarom, korisnicima i izvoditeljima na projektu te suradnju s partnerima. Koordinator/ica projekta će biti zadužen/a za logističku podršku, planiranje aktivnosti, pronalaženje i uključivanje pripadnika ciljne skupine u projektne aktivnosti. U sklopu radnog mjesta koordinator/ica će biti zadužen/a za pripremu materijala za promidžbu i vidljivost te će u koordinaciji s voditeljem projekta raditi na pripremi materijala za medije i šire građanstvo. Također će biti zadužena za pisanje pisanje medijskih objava i održavanje društvenih mreža.

TRAŽENE KVALIFIKACIJE: – Visoka stručna sprema ili odgovarajuće radno iskustvo koje dokazuje tražene kompetencije (npr. 2 godine radnog/volonterskog iskustva na istim ili sličnim poslovima)

TRAŽENE KOMPETENCIJE: – Dobre komunikacijske vještine – Samostalnost u obavljanju posla – Sposobnost rada u timu – Razvijene vještine planiranja i organizacije – Empatičnost, snalažljivost, fleksibilnost i želja za učenjem – Sposobnost usmenog i pismenog izražavanja na hrvatskom i engleskom jeziku – Proaktivnost i poduzetnost – Visoka razina informatičke pismenosti – Odlično poznavanje marketinga i medija te rada na društvenim mrežama.

PREDNOST PRI ZAPOŠLJAVANJU: – Iskustvo rada u organizacijama civilnog društva

ŠTO NUDIMO: – Ugovor o radu na 12 mjeseci, s probnim rokom od 3 mjeseca – Priliku za osobni, profesionalni razvoj i učenje – Rad na društveno korisnom projektu uz mogućnost edukacije i usavršavanja.

POTREBNA DOKUMENTACIJA: – Životopis s relevantnim iskustvima, obrazovanjem i vještinama – Motivacijsko pismo Molimo zainteresirane da se prijave na e-mail info@carpediem.hr, s naznakom Prijava za posao do ponedjeljka 19.7.2021. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od dva tjedna od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.