Mihalić i Vrbanić zlatne a Puljak i Anzić srebrni

U Budimpešti u Mađarskoj se od 16. -19. Rujna održava Svjetski kup u kickboxingu, koji je okupio 3.040 natjecatelja iz 45 država i  289 klubova i nacionalnih reprezentacija.

Tigrovi su nastupili u disciplini Point Fighting u sastavu: juniorka Lara Mihalić, Starija kadetkinja Roka Puljak i u kategoriji dječaka i djevojčica Iva Vrbanić i Ivano Anzić.

Prvi su nastupili u kategoriji dječaka i djevojčica Ivano Anzić i Iva Vrbanić.

Ivano Anzić je u kategoriji – 36 kg bio slobodan prvo kolo, zatim je upisao pobjedu u polufinalu 13-3 protiv Bugara Andreeva Tsvetana i poraz u finalu 4-7 od Čeha Vojtek Adama, pa je osvojio srebrnu medalju.

Iva Vrbanić je u kategoriji – 33 kilograma ostvarila 2 pobjede, i to protiv mađarice Szeketes Flore 15-5, a zatim u finalu protiv ukrajinke Yevhenie Konovalenko 28-22, u šokantnoj završnici borbe u kojoj je stigla zaostatak od 4-12 iz prve runde.

U starijim kadetkinjama Roka Puljak je u kategoriji u kojoj će nastupiti na Europskom prvenstvu – 65 kg osvojila srebrnu medalju nakon dvije pobjede i poraza u finalu. U prvom kolu pobijedila je mađaricu Koszti Iringo 5-2, zatim u polufinalu Sijku Alessio iz Italije 5-3, dok je finalu borbu izgubila od Bugarske Kaline Boyadzieve 0-6.

Lara Mihalić je u kategoriji juniori – 70 kg, u kojoj će nastupiti i na Svjetskom seniorskom i na Europskom kadetskom prvenstvu, osvojila zlatnu medalju nakon tri pobjede. Prvo je pobijedila Njemicu Strietzel Julie 11-3, zatim još jednu Njemicu Heinrich Anna Lenu 14-8, da bi u finalu pobijedila slovensku Alinu Brdar 15-5.

Tigrovi dolaze kući sa 2 zlata i 2 srebra od 4 natjecatelja, što karlovački klub svrstava u jedan od najuspješnijih na Svjetskom Kupu.

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.