JAVNI POZIV za prijavu kandidata za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Grada Karlovca u 2020. godini na određeno vrijeme

Javni poziv je otvoren od 10. kolovoza 2020. godine do 17. kolovoza 2020. godine.

Sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja kojeg je donijela Vlada Republike Hrvatske, kroz mjeru Javnog rada koja se provodi uz financiranje/sufinanciranje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Republike Hrvatske, gradonačelnik Grada Karlovca, objavljuje
JAVNI POZIV za prijavu kandidata za zapošljavanje nezaposlenih osoba
u Javnim radovima na području Grada Karlovca u 2020. godini na određeno vrijeme
I.
Grad Karlovac kao inicijator i izvršitelj programa javnih radova izjavljuje interes i potrebu za zapošljavanjem nezaposlenih osoba u programu javnih radova za 2020. godinu na određeno vrijeme po programu “JAVNI RADOVI” Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
PROGRAM: “JAVNI RADOVI”
NAZIV RADNOG MJESTA: komunalni radnik /ca
PLANIRANI BROJ RADNIKA: 4 izvršitelja – m / ž
RADNO VRIJEME: puno radno vrijeme
VRSTA ZAPOSLENJA: na određeno vrijeme – 6 mjeseci
RADNO ISKUSTVO: nije važno
STRUČNA SPREMA: NKV i SSS (završena osnovna ili srednja škola)
MJESTO RADA: Karlovac
OPIS RADNOG MJESTA: raspodjela spremnika za otpad i održavanje javnih površina Grada Karlovca po programu javnih radova
Javni poziv je otvoren od 10. kolovoza 2020. godine do 17. kolovoza 2020. godine.
Sredstva za financiranje Javnih radova osigurava Hrvatski zavod za zapošljavanje.
Za Program „Javni radovi“ prijaviti se mogu nezaposlene osobe koje ispunjavaju uvjete iz mjere Javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (sve informacije o uvjetima i ciljanim skupinama nalaze se na službenoj stranici HZZ-a). Osobe koje su radile na Javnim radovima u vremenu duljem od 12 mjeseci unazad 3 godine ne mogu biti uključene u Javni rad.
II.
Prijave za Program “JAVNI RADOVI” predaju se poštom ili osobno u zatvorenoj koverti s naznakom: “Grad Karlovac, Banjavčićeva 9, 47000 Karlovac; “Prijava na javni poziv – Program javni radovi”.
Javni poziv objavljen je na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr i na oglasnoj ploči Grada Karlovca. Po završetku javnog poziva i nakon odobrenja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, izabrani kandidati biti o izboru obaviješteni telefonskim putem.

Izvor

Najnovije