Idući tjedan počinju e upisi u vrtiće

Na temelju članka 6. Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić Karlovac i Dječji vrtić Četiri rijeke Povjerenstvo za provođenje upisa objavljuje

 POZIV ZA UPIS DJECE U DESETOSATNI PROGRAM DJEČJIH VRTIĆA GRADA KARLOVCA ZA 2022./2023. PEDAGOŠKU GODINU

 
Od 1. rujna 2022. godine u dječji vrtić mogu se upisati djeca koja do 31. kolovoza 2022. godine navrše godinu dana pa do polaska u osnovnu školu. Dijete i roditelji ili skrbnici (u daljnjem tekstu: roditelji) moraju imati prebivalište na području grada Karlovca.
ZAHTJEV ZA UPIS PREDAJE SE ISKLJUČIVO PUTEM APLIKACIJE E-UPISI UNUTAR NACIONALNOG SUSTAVA E-GRAĐANI.
Molimo da prijavom u sustav e-Građani provjerite podatke koje ovaj sustav sadrži o vama kao roditeljima i o djeci. Ukoliko postoje podaci koji su netočni, potrebno ih je izmijeniti kroz e-Matične knjige, dostupne također na nacionalnom portalu e-Građani.
UZ ZAHTJEV ZA UPIS POTREBNO JE PRILOŽITI SLJEDEĆU DOKUMENTACIJU (dio dokumentacije povlači se automatski iz sustava e-Građani):
1. Izvod iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete (bez obzira na datum izdavanja isprave)
2. Potvrda o prebivalištu roditelja i djeteta, a za djecu i roditelje koji imaju status stranca potvrda o boravištu (ne starija od 6 mjeseci)
3. Iskaznicu imunizacije i zdravstvenu iskaznicu djeteta
4. Dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti pri upisu:

 • Dokaz o zaposlenju roditelja (Elektronički zapis podataka iz područja radnih odnosa kojeg izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje – ne starije od 30 dana od dana objave Poziva za upis, odnosno odgovarajuća isprava za roditelja zaposlenog u inozemstvu – ovjereni preslik ugovora o radu ili druga odgovarajuća isprava kojom se dokazuje status zaposlene osobe – ne starije od 30 dana od dana objave Poziva za upis).
 • Potvrda o redovitom školovanju roditelja (ukoliko se roditelji školuju),
 • Rješenje da je roditelj djeteta žrtva i/ili invalid Domovinskog rata,
 • Medicinsku dokumentaciju djeteta koja potvrđuje posebne potrebe u rastu i razvoju djeteta (Rješenje 1. stupanjskog tijela vještačenja),
 • Rješenje ili Potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje da je roditelj djeteta korisnik doplatka za djecu.
 • Rješenje da je roditelj djeteta korisnik zajamčene minimalne naknade,

Dokaz o samohranosti roditelja:

 • Smrtni list za preminulog roditelja, ili
 • Rodni list djeteta, ili
 • Rješenje suda o samostalnom ostvarenju roditeljske skrbi

Dokaz o jednoroditeljskoj obitelji:

 • Pravomoćna Presuda o razvodu braka, ili
 • Tužba za razvod braka (ili potvrda suda da je pokrenuta tužba), ili
 • Izjava roditelja o samostalnoj skrbi djeteta nakon prestanka izvanbračne zajednice,

Dokaz o udomiteljskoj obitelji- preslika Rješenja Centra za socijalnu skrb o smještaju djeteta u udomiteljsku obitelj,
Djeca iz obitelji s troje ili više malodobne djece – preslika rodnog lista za svako dijete. 

ZAHTJEV ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ PODNOSI SE PUTEM LINKA https://vrtici.e-upisi.hr/ U RAZDOBLJU od 12. 5. 2022. do 20. 5. 2022.
Za korištenje tehničke podrške u periodu upisa osigurana je e-mail adresa upisi2022@gmail.com te brojevi telefona 091/2345-316, 091/2345-317, 099/489-1199, radnim danom od 7 do 15 sati. Detaljne upute za korištenje sustava e-Upisi bit će objavljene na web stranicama vrtića www.vrtic-karlovac.hr www.vrtic-cetiririjeke.hr i ovdje u privitku. U roku do 15 radnih dana od dana isteka roka za predaju zahtjeva za upise Povjerenstvo za upise će, na temelju obrađenih i evaluiranih zahtjeva, objaviti prve rezultate bodovanja na oglasnoj ploči Vrtića, službenim mrežnim stranicama Vrtića te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.
 
 
 

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.