EUROPSKI KUP KARLOVAC OPEN 2021

Karlovačkom Tigru  2 zlatne, 1 srebrna i 6 brončanih medalja

Zlatne medalje osvojili su Puljak Roka  u starijim kadetima -65 kg,

U vremenu od 28. – 30. svibnja 2021. godine u Karlovcu je održan tradicionalni Europski kup u organizaciji Kickboxing kluba Tigar Karlovac. Europski kup nosi i naziv 1. memorijal Mihaela Javorovića, jednog od najuspješnijih natjecatelja Tigra koji je tragično preminuo prošle godine.

Na natjecanju je nastupilo gotovo 1.700 natjecatelja iz 120 klubova i 28 država, pa je ove godine postao najveći kickboxing turnir koji je održan u cijelom Svijetu, dok je Europskim razmjerima, već niz godina uvjerljivo najjači i najkvalitetniji turnir, čiji se rezultati boduju za izradu ždrijeba na Europskim i Svjetskim prvenstvima u kickboxingu.

Cijeli turnir je protekao bez većih ozljeda, iako se borilo u 2 ringa i na čak 8 borilišta. Od 1.708 natjecatelja koji su nastupili, čak 1.500 je bilo stranaca, što turniru daje posebnu jačinu, a uz klubove nastupile su i kompletne reprezentacije, jer je to u mnogim državama izborno natjecanje za sastave nacionalnih timova. Nastupili su tako reprezentacije Srbije, Moldavije, Izraela, Bugarske, Mađarske, Kirgistana, Ukrajine….

Na natjecanju su nastupili i domaći natjecatelji, ali u manjem broju nego što je to uobičajeno, njih oko 200 od čega 17 natjecatelja  karlovačkog Tigra.  Zlatne medalje Tigrovi su osvojili u Point fightingu, najmasovnijoj disciplini Lara Mihalić -70 juniorke uz 2 efikasne pobjede, Roka Puljak – starije kadetkinje -65 kg (3 pob), Brončane medalje osvojili su Lara Mihalić +70 kg juniorke ( 1 pob), Kirin Lana  starija kadetkinja +65 kg, Anzić Ivano djeca -30 kg ( 1 pob), Vrbanić Niko -djeca -30 kg, Vrbanić Iva  djevojčice -27 kg.

U disciplini Kick light brončane medalju osvojili su Kirin Mile -84 kg – juniori, Leon Mušnjak – stariji kadeti -69 kg ( 1 pob).

Tigar Karlovac imao je i svog predstavnika u ringu, pa je tako Matej Medved u disciplini Low Kick u kategoriji 71 mlađih juniora, osvojio veliku srebrnu medalju, pobjedivši u prvom kolu i polufinalu svoje kategorije reprezentativca Izraela, ( pretkolo je izbjegao ždrijebom). U tojj borbi Matej je ozljedio rist stopala, te je u finalu izdržao prvu rundu, a onda je trener Zoran Cicvara prekinuo neravnopravnu borbu jer Matej nije mogao koristiti nožne tehnike, a protvnik mu je bio vrlo odlični Poljak. Pred Matejom je sada nastup na Hrvatskom prvenstvu u Low kicku, gdje će pokušati uz ovaj izvrsni rezultat izboriti mjesto u mlađe juniorskoj reprezentaciji Hrvatske u Low Kicku.

Glavni trener Zoran Cicvara zadovoljan je postignutim rezultatom, osobito iz razloga što nije mogao voditi borbe većini natjecatelja zbog organizacijskih poslova kojim je upravljao na turniru.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.