DOBIVENA UPORABNA DOZVOLA ZA OPĆINSKI VODOVOD BRLETIĆI- KUKAČA- KAMENICA I MJEŠTANI SE MOGU POČETI PRIKLJUČIVATI NA NOVOIZGRAĐENI VODOVOD FINANCIRAN SREDSTVIMA EU FONDOVA
Obavještavaju se mještani Kukače i Kamenice da je završen projekt općinskog vodovoda i obavljen tehnički pregled 20.03.09.04.2020. te dobivena Uporabna dozvola za navedeni vodovod. Mještani navedenih naselja poslije Uskrsnih blagdana mogu podnijeti Zahtjev za priključenje u tvrtci Vodovod i Kanalizacija d.o.o. Ogulin i u što kraćem roku priključiti se na vodovod. Vrijednost kompletnog projekta sa svim troškovima iznosi cca 7.500.000,00 kn. Koristim priliku da se zahvalim Vodovodu i kanalizaciji d.o.o. te prethodnom direktoru Zdravku Paušiću zatim Dubravki Boban koja je operativno radila na ovom projektu te sadašnjem direktoru Bojanu Prebežiću na dobroj suradnji i završenom projektu u cjelosti.

Koristim ovu priliku da Vas podsjetim da je u ovih desetak godina napravili 5 dionica Općinskog vodovoda u ukupnoj dužini 25 km i vrijednosti cca 27 miliona kuna sto je preko 10 vlastitih proračuna i ogroman je projekt kojeg je trebalo odraditi i sada je vodovodom pokriveno 95% teritorija i stanovništva općine Tounj ! Ostalih 5% plan je završiti u 2021-2022. god.

Uporabnu dozvolu pogledajte OVDJE

Općinski načelnik Ivica SopekIzvor

Najnovije