AFERE BANDIĆU NE MOGU NIŠTA: Evo još jednog dokaza da će ga biti teško pobijediti!

Zašto će usprkos svim optužnicama na proljeće biti teško pobijediti Milana Bandića na izborima za gradonačelnika, evo još jednog dokaza. Jučer je RTL Direkt u Kozari putevima snimio gospođu koja se nešto požalila da joj se urušila nova ograda koju je radila, pa ako bi mogao gradonačelnik to doći pokrpati.

“Ja sam glasala i dosad sam glasala, ali imam jedan problem. Radili smo ogradu, pa smo porušili malo oni beton, uvijek mi obećavaju doći to pokrpiti pa nisu. I može li on doći i to pokrpiti”, rekla je Fina Barukčić iz Kozari boka.

Naravno da gradske službe budno prate RTL Direkt i evo, gospođi Barukčić je odmah jutros na vrata pozvonio- gradonačelnik s ekipom i obećao zakrpati ogradu. Bilo je samo pitanje hoće li danas ili može čekati do sutra. I sad, aj ti njega pobijedi!

“Odmah dođoše ljudi, došlo je do Milana, dođoše da riješimo i moj problem. Gradonačelnik je obećao da će odmah u toku dana to obaviti. Prezadovoljna sam. Ne mora danas, nek bude i sutra. I ako bilo što treba očistiti iz dvorišta, isto će otpeljati, ispričala je Barukčić.

Bandić je upravo zbog brige za obične ljude na periferiji Zagreba u tim dijelovima grada redovito pobjeđivao na svim izborima, a očito i danas nije zaboravio da je temelj tog uspjeha reagirati na njihove komunalne probleme bez zadrške.

Bandić se pred nekoliko dana odazvao pozivu svog najvećeg kritičara Daria Juričana da dođe na premijeru njegova filma “Kumek” koji govori o koruptivnoj gradskoj hobotnici. Doduše u kino dvoranu nije ni ušao, došao je, slikao se i otišao, ali bilo je to dovoljno da više nitko ne priča ni o Juričanu ni o Kumeku nego o pohodu Milana Bandića na sedmi gradonačelnički mandat. “Moram priznati da je to bio jako dobar PR štos. Jer on je ukrao šou Juričanu, i zapravo od komunikacijskog objekta kojim su se trebali baviti, on je postao komunikacijski subjekt i svi su izvještavali o njemu, a ne o filmu”, komentirao je komunikacijski stručnjak Božo Skoko.

Najnovije